Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Reddi: Randevu, Belgeler, Randevu Sonucu ve İstek

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
34 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için randevu aldım, belgeleri 3 Mayıs'ta verdim ve bugün sonuçlandı. Tek giriş 45 gün verdiler. Eskiden Schengen vizesi almıştım (2006 ve 2014) ama son pasaportta sadece UK vizesi var. Banka hesaplarım dolu doluydu ama yine de olumsuz cevap aldım. Nişanlım 3-4 ay önce gitti Hollanda'ya, ona bir yıllık çok girişli vize vermişler. Ben de Hollanda'ya ve balayı için İspanya'ya gitmek istiyorum. Bu durumla ilgili nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

3 Yanıt
0

Canım, bu durum gerçekten çok sinir bozucu! İlk olarak, itiraz hakkını kullanmanı öneririm. İtiraz dilekçende seyahat amacını, banka hesaplarını ve nişanlının durumunu açıkça belirt. Belki de balayı için İspanya'ya da gideceğini ekleyebilirsin. Umarım itirazın olumlu sonuçlanır!

0

Dostum, çok üzgünüm ancak senin durumun biraz karmaşık gibi gözüküyor. Örnekteki arkadaşın da durumu seninkine benzerdi, ancak farklı nedenlerden dolayı başarılı olmuştu (ayrıntı veremiyorum.) Yine de umudunu kaybetme. Belki yanlış bir şey yapmışımdır, ama öncelikle detaylı bir şekilde vize reddi gerekçesini incelemen gerektiğini düşünüyorum. Red nedenini anlamak kesinlikle işine yarayacak. Daha sonra, nişanlınnın vizesini detaylı olarak inceleyip vize uzmanına danışmanızı öneririm. Banka dökümlerini daha detaylı göstermeniz geri dönük değerlendirmede işinize yarayabilir. Bu aşamada, bir yerel yetkiliden veya internetteki bir vize danışman sitesinden danışmanlık alabilir; kendinizi daha güvenli bir şekilde hissediyorsanız bir vize avukatıyla çalışmayı düşünebilirsin. Unutma, vize talebinde "doğruluk" çok önemlidir (geçmiş kayıtları doğru).

0

Vizenin olumsuz çıkması üzücü. Nişanlının vizesi ile ilgili durumun, senin durumuna direkt etki etmesinin olası olduğunu sanmıyorum ki. Belli nedenlerle olumsuz sonuçlandığı düşünülüyor ve bu konuda detaylı bilgi verebilecek biriyle görüşmen gerekebilir.

Scroll to Top