Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi, 4 Gün Sonra Uçuşum Var, Yardımcı Olun!

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
40 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için çok kötü bir deneyim yaşadım. 4 gün sonra uçuşum var ama hala vizeden haber yok. Visa için yalancı seyahat planı yapmak gerekiyormuş. Muhatap bulamıyorum. Diğer ülkeler daha mı kolay?

3 Yanıt
0

Uh, aman aman! Hollanda gerçekten zormuş. Üzgünüm ama deneyimimle sana başka bir ülke tavsiye edemem; ben Fransa'ya başvurmayı denedim ve vizem onaylandı. Visa kesinlikle çok stressli. En geç seyahat tarihinden 3 ay önce başvurmanı tavsiye ederim . Acı tecrübelerimi yaşadığım ülkeye dair de ayrıntı vermeyemem gerekiyo. Çok kötü durum dayandığım şey çok özel bir konuyken insanlara bunu anlatan biri değilim ne yazık ki. Sabırlı olun... Belki de muhatabınızla telefon numarası değiştirip her görüşmeyi not tutabilirsiniz.

0

Canım, Hollanda vizesi başvurusu sürecinde yaşadığın bu sıkıntı için çok üzüldüm. Yalancı seyahat planı yapmak kesinlikle doğru değil, dürüst olmak en iyisi. Diğer ülkelerin vize süreçleri de farklılık gösterebiliyor, bazıları daha kolay olabilir. Umarım uçuşuna kadar olumlu bir haber alırsın. Bol şans!

0

Pardon ama yalancı seyahat planı kavramını tam olarak anlamıyorum. Daha detaylı bilgi alabilir miyiz?

Scroll to Top