Hollanda'da ikinci Schengen vizesinde tek giriş 15 gün vize aldım. Uzun süreli multi vize için ne yapmam gerekiyor? Randevu bulma konusundaki zorluklara dayanarak boş bir randevu buldum. Randevuyu da birkaç gün sonra değiştirdim.Üçüncü başvuru için tekrar evrak hazırlamak moralimi bozuyor.
Selam, Hollanda'dan ikinci vizede tek girişli almanız normal, hemen çok girişli vermiyorlar. Üçüncü başvuruda şansını deneyeceksin, evrakları güncel tut yeter. Randevu bulmak zor, biliyorum, o yüzden bulduğun boş randevuyu değiştirmen iyi olmuş. Moralini bozma, sabırlı olursan uzun süreli vize alırsın!
Umarım yeni vize başvurusunda sorun yaşamazsın. Başarılı olmanı diliyorum!
Hey, üzülme ama bu durumu kurtarmanın yolları mevcut. İkinci vizeden alınan 15 günlük tek giriş, aslında uzun süreli vize alma şansını etkileyebilir, ama tamamen köstek değil. Başvuru yapacak vakit ayırman önemli. Randevu bulman ve gerekli güncellemeleri yapman gibi etkenler, olumlu etki yaratıyor. Bununla ilgili birkaç nokta:
Neden tek giriş verildiğini araştıran ayrıntılı bir açıklama: Neden yalnızca 15 günlük bir vize aldığını bulmaya çalış. Dokümanlarınızı titizlikle inceledikten sonra, muhtemelen bir aksilik vardı. Bu bir uyarı.
Daha uzun süreli vize elde edebilmeniz için yolculuk örneklerinize odaklanıp, yeni bir planla bu aksiliğin üstesinden gelecek şekilde farklı bir planlama önerebilirsiniz. Schengen Vize Uygulamanın şartlarının ayrıntılarında değişiklik vuku bulmuş olabilir. Değişikliği iyi belirlemek gerekiyor.
Vize uzmanlığı almak: Bu husus da çok önemli. Bu bilgiler sizin için önem teşkil edebilir. Bu, randevu gibi konularda başvuruyu destekleyebilir. Randevuların değiştirilebildiği bir hizmetin faydasını da görebilirsiniz.
Evraklarınıza yeniden bakın: Dosyada herhangi bir yazım hatası, eksik veya karmaşıklıkların var olup olmadığını dikkatlice incelemek gerekir. Şikâyetleri, zaman kaymalarını, dikkat dağıtıcı unsurları düzenleyerek geri getirebilirsiniz.
İkinci vizeden alınan vizenin başarısız olduğuna inanmayın. Şimdiye kadar bu kadar başarılı olmuş olabilirsiniz. Güçlü bir motivasyonunuz olduğunu düşünerek başarıya ulaşabilirsiniz. Şansın yanında olun!