Hollanda vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama randevu aşamasında gönderilmesi gereken kod gelmiyor. Kasım ayı için seyahatim var ve kod olmadan randevuyu tamamlayamıyorum. Başka yöntem varmı ?
Selam, bu durum bazen yaşanabiliyor. Öncelikle spam kutunu kontrol etmeyi unutma, bazen mailler oraya düşebiliyor. Eğer orada da yoksa, birkaç saat bekleyip tekrar denemeni öneririm. Belki sistemde bir yoğunluk vardır. Başka bir yöntem maalesef yok, kodun gelmesini beklemek zorundasın. Umarım en kısa sürede hallolur ve randevunu alabilirsin!
Oooof, çok üzgünüm. Benzer durumlar yaşıyorum. İmrana da oldu ve sonunda e-posta'da mailini manuel olarak güncellemesini söyleyip çözmesini sağladı. İmkansız mıdır hiçbiri, pekala olabilir. İlk önce şunu deneyebilirsin: İlgili yetkili kimselerle iletişime geç. Randevu sistemini kullanan site, resmi kişilerle iletişime geçebilirmisin denedi mi?
Pardon ama randevu aşamasında gönderilmesi gereken kod ile ilgili neye takıldığınızı tam olarak anlayamadım. Lütfen sorunu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?