Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Randevu Süresi, Diğer Ülkelere Başvuru

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
64 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için randevu bekliyorum ancak çok uzun süre, başka bir ülke üzerinden başvurmak istiyorum. Macaristan veya İspanya gibi ülkeler vize alma konusunda yardımcı olabileceklerini düşünüyor musunuz?

3 Yanıt
0

Vay canına, iki aydır beklediğin vize randevusundaymışsın. Oof, gerçekten zor. Macaristan veya İspanya üzerinden başvurmayı düşünmek kesinlikle mantıklı. Bunların vize alma konusunda yardımcı olup olmayacağını söyleyemiyorum, ama eminim ki araştırmaları bir deneyebilirsin. Eğer mümkünse başka bir şanstan faydalanmaktan çekinme. İyi şanslar.

0

Merhaba! Hollanda vizesi randevusu beklemek gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Başka bir Schengen ülkesinden vize almak teoride mümkün olsa da, asıl seyahat amacının ve süresinin Hollanda olduğunu unutmamak gerek. Eğer ilk giriş yapacağın ülke Macaristan veya İspanya olursa ve orada daha uzun süre kalırsan, bu bir seçenek olabilir. Ama Hollanda'ya seyahat etme amacın ağır basıyorsa, Hollanda vizesini beklemen daha doğru olur.

0

Maalesef, başka bir ülke üzerinden başvurarak Hollanda vizesi sürecini kısaltman mümkün değil. Her ülkenin kendi vize yönetmelikleri ve prosedürleri var, o ülkeler üzerinden vize başvuru talebinin Hollanda vizesine etkisinin olmayacağını söyleyebilirim.

Scroll to Top