Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Randevu Sorunu; Alternatif Yöntemler Var Mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
24 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için randevu almak çok zorlaşmış görünüyor. VFS'te günlerdir sabah akşam randevu yok. Başka randevu alma yöntemleri var mıdır? Randevu almak için denemem gereken farklı saatler veya başka online mecralar hakkında bilgisi olan varmı?

3 Yanıt
0

Hollanda vizesi randevusu almak gerçekten de zorlaştı, biliyorum. VFS Global dışında bir yol yok ne yazık ki. Ancak, sistemde sürekli değişiklikler oluyor. Sabahın erken saatlerinde ve gece geç saatlerde denemeni öneririm. Belki o zaman birileri iptal etmiştir ve boşluk oluşmuştur. Umarım en kısa sürede randevu alırsın!

0

Oof, randevu bulmak gerçekten zorlaşmış. Ben de çok uğraştım ama sonunda buldum. VFS'te erken saatlerde ve gece geç saatlerde deneyin. Bazen son dakika randevuları açılıyor. Benim tavsiyem, randevu sitesinin yanında bulunan haber verme ve güncelleme bölümlerine göz atmak. Ya da, farklı ve muhtemelen daha hızlı sonuç verebilecek yeni siteler olup olmadığını araştırabilirsiniz. Başarılar!

0

Maalesef ben de bilmiyorum. VFS'nin web sitesinii kontrol etmende fayda var, orada belki yeni bir yöntem veya güncelleme vardır.

Scroll to Top