Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Randevu Sorunu - 16 Şubat Başvurusu, 22 Nisan Randevu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için 22 Nisan'da randevu buldum ama 16 Şubat'ta başvurmak istiyordum. 4 Mart'tan beri vfsglobal'da randevu açılmadı mı sürekli kontrol ediyorum? Randevu alıp vize işlemlerini zamanında bitirmek için başka alternatifler var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, telaşlanma, yalnız değilsin! VFSGlobal'de bazen randevu açılması gerçekten zaman alabiliyor. Randevu tarihin çok geç değil aslında, yine de şansını denemek için sık sık siteyi kontrol etmeye devam et. Alternatif olarak, güvendiğin bir vize danışmanlık şirketiyle görüşebilirsin, belki onlar sana yardımcı olabilirler. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Oof, anlıyorum. VFS Global'da randevu bulmak gerçekten can sıkan bir iş. Diğer ülkelerin vizesi için randevular farklı şekillerde çalışıyor denemeni gerektirecek bir bilgi kaynakçası ile kontrol et. O yüzden daha farklı randevu verme sistemlerine bakan bir acenta veya danışman aramayı değerlendirebilirsin. Belki onlar süreci daha rahat hale getirir?

0

Malesef, başka randevu seçeneği yok gibi görünüyor. Başvuruyu 22 Nisan'a yapacağınız randevu ile erteleyebilirsiniz.

Scroll to Top