Hollanda vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Randevu sistemleri sürekli kapanıyor ve tekrar açılıyor gibi. Yeni randevu oluşturma şansı yokken, önceki kayıtlar geri alınıyor. Vize işlemleri ne kadar zor?
Evet, Hollanda vizesi randevusu almak bazen gerçekten sabır gerektirebiliyor. Sistemdeki yoğunluktan dolayı bu tür sorunlar yaşanabiliyor. Sürekli takipte kalarak ve farklı zamanlarda denemeler yaparak şansını artırabilirsin. Belki bir vize danışmanlık şirketinden de destek almak işini kolaylaştırabilir. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!
Aynı kaygıları ben de paylaşıyorum, dostum. Hollanda vizesi gerçekten zor . Sistem, sürekli değişiyor ve sabit bir şey bulunuyor desem yalan olur. Randevu bulmak şans işi gibi. Birden açılıyor kapatılıyor ve kayıp oluyorsun. "Önceki randevular alınmamış olsaydı rahatlayacaktık" diyen yok değil diyebilirim. Ne yapmak gerekiyor? Sabır ve çokça deneme aşamasından geçiyor. Diğer ülkeleri araştırmak senin en iyi yol olur bence. Belki şans birazdan sana gülümser?
Evet, gerçekten zor. Sistemle uğraşmak insanı deli ediyor.