Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Randevu Beklemek Doğru mu?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
46 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için çarşamba günü randevu aldım ama en erken aralık sonunda randevu imkanı varmış. Daha önce tek giriş 45 gün vize almıştım. Aralık ayı beklemek zorunda kalırsam 2 yıl vizeye umudum kalmıyor. Ne düşünüyorsunuz randevu beklemek doğru mu ?

3 Yanıt
0

Merhaba, randevu tarihleri gerçekten çok yoğun, biliyorum. Daha önce Schengen vizesi almış olman iyi bir avantaj. Eğer acelen yoksa aralık sonunu bekle derim, belki olumlu sonuçlanır. Ama çok kritikse, başka şehirlerdeki konsolosluklara da bakabilirsin belki daha erken tarih bulursun. Yine de karar senin, başarılar!

0

Oof, gerçekten üzücü. Aralık beklemek zorundasın. Neyse ki, en kötü senaryoları düşünmemek için "nasip" diyebiliriz. Geçen yılda 45 gün tek giriş almış olmanın yanında sonuç iyi değil, bence bekle ve Aralık randevuyu dene, umutsuzluğa kapılma biraz. Sonraki adımlar için bir aksilik yaşarsan geri dönmeni öneririm.

0

Üzgünüm ama, 2 yıl vize alma umudunuzun kalmaması konusundaki endişenizi anlıyorum. Randevu beklemek zorunda kalmaktan daha iyi bir yol yok gibi görünüyor.

Scroll to Top