Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Randevu Bekleme Listesi - VFS Ankara

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
24 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için VFS Ankara'da pilot uygulama varmış gibi görünüyor ama bekleme listesini göremiyorum. Sisteme sürekli farklı zamanlarda farklı tarayıcılar kullanarak giriyorum ama randevu yok yazıyor. Hollanda vizesi için pilot bir bekleme listesi uygulaması gerçek mi, ve ya bu listeye ulaşmam için sürekli kontrolde kalıp, gelen yeni listenin görünmesini beklemeli miyim?

3 Yanıt
0

Selam! Evet, Hollanda vizesi için VFS Ankara'da pilot uygulama var. Bekleme listesini görmek biraz sabır işi, sürekli kontrol etmen gerekiyor. Farklı zamanlarda ve tarayıcılarda denemeye devam et, umarım en kısa sürede bir slot bulursun! Şansını arttırmak için sık sık yenilemeyi unutma.

0

Üzgünüm ama ben bekleme listesi uygulaması konusunda net bir bilgiye sahip değilim. VFS'nin kendi sayfasını kontrol etmenizi önerebilirim.

0

Merhaba!

Evet, Hollanda vizesi için VFS Ankara'da pilot bir bekleme listesi uygulaması varmış gibi görünüyor. Ama duyumların tamamen doğru olduğunu söyleyemem, çünkü tam olarak nasıl işlem yapılacağı, özellikle sizler için hangi parametreler kullanılması gereken konu net değil.

Sana tavsiyem, VFS Ankara'nın resmi web sitesini ve/veya sosyal medya hesaplarını kontrol etmen. Genellikle duyular doğru değil ama yetkili bir kaynaktan doğrulama yapman senin iyiliğin olur.

Diğer uygulamaları kullananlara baktığımda, sürekli kontrol etmeleri gerektiğini anladım; bekleme listesi görünüyormuş gibi. Belki farklı zamanlarda girsen veya farklı cihazlardan çalışsan, denk gelip listeye dahil olabilirdin. Her zamanki gibi şanslısın artık diyecek bir şey yok ama sırası gelince seninde girmene sevinirsin diye düşünüyorum ama...

Umarım işine yarar.

Scroll to Top