Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Onay Maili ve İşlem Takibi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için randevu aldım, sonra ödemeyi yaptım ama onay maili gelmedi. Şimdi randevum 22 Ocak'ta. Evraklarımı da teslim ettim, sorun yokmuş gibi görünüyor. Konsoloslukta işlem yapılıyor diye mail geldi. Pasaportum 6 Şubat'ta elime ulaştı ama hala vize sonuç bilgisini alamadım. Vizenin sonuç maili ne zaman gelir ve işlem sürecinin daha net bir takibi nasıl yapılır?

3 Yanıt
0

Selam, evrakları teslim ettiysen ve pasaportun geldiyse vizen çıkmış demektir, meraklanma! Onay maili bazen gecikebiliyor. Vizenin basılı olduğu pasaportun sana ulaşmış, bu en önemlisi. Süreci takip etmek için konsolosluğun web sitesinden online sorgulama yapabilirsin, başvuru numaranla kontrol etmeyi dene.

0

Maalesef tam olarak ne zaman gelir diye söyleyemiyorum. Konsolosluğun yoğunluğu ve işlemlerin gidişatına göre değişir. Vize sayfasından ya da Konsolosluk'tan takip numarasıyla sürekli kontrol etmelisin.

0

Aynı çileden geçtiğimi biliyorum. Benim durumumda 3 aylık multi vize aldım 1 ay single. Onay maille geç kaldı ama randevuyu takip ettim. En iyi çözüm, Hollanda Konsolosluğu'na doğrudan mail atıp durumu sormaktı. "Randevu ve ödeme onayınızı alıp alamadığınızı?" ya da "Özetleyerek ne aşamadayız onu" öğrenmeyi deneyin. Şimdi ne yapmanız gereken belli değil ama durumunuzu anlatarak zaman ayırımına gidmenizi ve size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Randevu numaranız ve ödeme bilgileri çok önemli. Mail gönderen kişiye sorun.

Scroll to Top