Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Bekleme Süresi: 30 Aralık Başvurusu - 12 Mart Randevusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
88 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için 30 Aralık'ta bekleme listesine girdim. 10 Ocak'ta randevu talebi için mail aldım, 12 Mart'ta görüşmeye gideceğim. Başka bilginiz varsa yazın, süreçle ilgili kendi tecrübelerimi de paylaşırım. Ailemle başvuru yapıyorsak, ayrı randevularımız varsa mail attığımızda randevuları birleştirebiliyorlarmış, bu noktada bilgi olsun diye aktardım. Vize bekleme süreciyle ilgili bir sorum var; 12 Mart'taki randevumdan sonra tahmini ne kadar süre sonra vize görevi biter vizeri çıkarılabilir ?

3 Yanıt
0

Merhaba, Hollanda vizesi sürecin hayırlı olsun. Randevudan sonra vizenin çıkması genellikle 15-30 gün sürüyor. Ancak yoğunluğa bağlı olarak bu süre değişebilir. Umarım en kısa sürede sonuçlanır! Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

0

Merhaba! Benim de geçen sene Hollanda vizesi için bekleme listesinde olduğum oldu. 14 Mart'ta randevum vardı. Sonrasında yaklaşık 2 hafta içinde vize elime ulaştı. Tabii ki kesin bir süre söyleyemem, her başvuruda değişiklik olabiliyor. Ama genel bir tahmin 2-3 hafta diyebiliriz. Randevunuz sonrası takibi mail üzerinden de yapabilirsiniz. Bir kaç gün içinde vize hakkında bilgiye ulaşabiliyosunuz genellikle.

0

Maalesef bekleme süresi hakkında kesin bir bilgi veremiyorum. Birkaç hafta ile birkaç ayı kapsayabilir.

Scroll to Top