Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Başvurusu, Uçuş ve Otel İptali

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için başvuruda bulundum ama uçuş ve otel rezervasyonlarını iptal etmek zorunda kaldım. Daha önce birçok Schengen ve İngiltere vizesi aldım ve bu kadar sıkıntı yaşamamıştım. Son dönemde uçuş tarihi dikkate alınmamasıyla ilgili Hollanda dışındaki İtalya başvurularında birkaç örnek gördüm ancak diğer ülkeler kesinlikle uçuş tarihini göz önünde bulundurmuş. Diğer Schengen ülkelerinde program gecikmeleri nedeniyle vize başvuruları iptal edilmedi, geciktirilen çoğu başvuru da son günlerde sonuçlandı. Sanki VFS Global'daki Hollanda vizesi başvurularında büyük bir sorun var gibi geliyor. Normal midir bu durum?

3 Yanıt
0

Merhaba, Hollanda vizesi başvurularında son zamanlarda yaşanan gecikmeler ve farklı uygulamalar can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Uçuş ve otel rezervasyonlarını iptal etmek zorunda kalman da ek bir stres yaratmış. VFS Global kaynaklı bir sorun olup olmadığını kesin olarak bilemeyiz ama diğer başvuru sahiplerinin deneyimleriyle örtüşüyor. Umarım en kısa sürede olumlu bir sonuç alırsın!

0

Dostum, Hollanda vizesinde uçuş/otel rezervasyon zamanlamasını sıklıkla göz önünde bulundurmasalar da, senin gibisini genel olarak görmedik. Başka ülkelerde sorun yaşamamış olman bu defa farklı bir olay yaşandığının işaredi olabilir. VFS sisteminde sorun yaşanmış gibi duruyor. Her yere aynı metin ile başvuran tek kişi olmadan bir fikir sunmak zor ama direk sana gelen sonuç o konuda olabilir de. VFS kaynaklarına mesaj yaz istersen, yardımcı olabilirler.

0

Pardon ama biraz kafa karışıklığı oldu. Uçak ve otel rezervasyonlarını iptal ettin sonra ne olduğunu tam anlayamadım. Vize sonuçlarını etkiler mi ?

Scroll to Top