Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Başvurusu - 5 Ocak, Sonuç Bekleniyor

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
114 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için 5 Ocak'ta başvurmuşum, sonuç henüz gelmedi. Mart'taki seyahatim için bu hafta sonuç almayı umuyorum. Randevu simsarlığı olmasa biletlerim biletlerim yanacaktı çünkü Aralık ayında gördüğüm tarih 15 Şubat'tı. 1 aylık tek giriş vizem onaylandıysa, erken randevu hizmeti için ödeme yapmaya değer miydi?

3 Yanıt
0

Hey! Maalesef kesin bir cevap veremem. Her dosya farklı şekilde değerlendiriliyor. Başvuru tarihinize bakınca vizeniz için beklenen zaman biraz uzaymış görünüyor. Belki şansınız yaver gider ve bu hafta sonuçlanır. Ödenen ücretin değerli olup olmadığını ancak sonuçlandıktan sonra anlayabilirsiniz. Bir arkadaşım benzer bir durumda randevu simsarlığı yaptı ve vize 2 hafta içinde onaylandı. Umarım sizin de başına aynı gelir.

0

Canım, vizenin onaylandığına sevindim öncelikle. Erken randevu hizmetine para vermene gerek yokmuş, vizen zaten yetişmiş. Tek girişli vize almış olman biraz üzücü ama yine de Hollanda'ya gidebileceksin. Umarım harika bir seyahat olur! 😊

0

Maalesef vize sonuçları bazen beklediğimizden uzun sürüyor. Şu anda randevuyu etkileyecek herhangi bir hususa vakıf değilim, ancak umarım bu hafta sonuç alırsınız.

Scroll to Top