Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Başvuru Süreci ve Ücret

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
48 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için başvuru yaptım, ama vize sisteminin ne durumda olduğunu öğrenemiyorum. İşlem hakkında bilgi edinmek için ücret ödemek gerekiyor mu?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurun hakkında bilgi almak için ücret ödemene gerek yok. Başvuru yaptığın konsolosluğun veya büyükelçiliğin web sitesinden veya çağrı merkezinden ücretsiz bilgi alabilirsin. Başvuru takip numaranı kullanarak durumunu sorgulayabilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!

0

Oooof, ben de aynı şeyi yaşıyorum! Takip sistemleri gerçekten berbat, değil mi? Maalesef, bilgiyi direkt olarak çoğu sistemde ücretsiz alamıyorsun. Sanırım bazı servis sağlayıcıları ücret karşılığında detay bilgi verebiliyor, bazen başvuru sırasında belirtilen telefon/email adresinin doğru veya çalışmakta olup olmadığını otomatik sistemden ayrı olarak öğrenebilirsin ancak bunun için mutlaka görüşmelisin. Ona dokunacağına pişman olursan, o yüzden çok dikkat et.

0

Ücret ödemenize gerek yok, üzgünüm ama vize işlemlerinizi takip edebileceğim bir kaynak yok. Vize başvuru merkezine veya e-posta/telefonla danışmanızı öneririm.

Scroll to Top