Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Ankara Randevu Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için Ankara'da bekleme listesine girdim, randevu maili geldi ancak randevuyu alamıyorum sistem hep hata veriyor. Belirli tarihler sürekli dolu gösteriyor, ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Merhaba! Ben de geçenlerde aynı dertten muzdariptim. Randevu maili gelir gelmez, saatlerce sistemdeydim, başka saatler için her denemiş olmama rağmen hiçbir randevuyu alamadım. İnternetin alt üst ettiğini hissedebiliyorum. Maalesef, benim tecrübeme göre bekleme listeleri oldukça rekabetçi. Sıralardaki son kişiler de dahil olmak üzere; hemen tıklaması gerekiyor. En kısa sürede, en hızlı denemeye odaklanmalısın. Aynı mail içinde bulunan talimatlarda veya vize merkezinde bulunan talimatlarda vites değiştirerek denemeni öneriyorum. En kısa sürede internet bağlantın sorunsuzsa tekrar denemeye çalışmayı öneririm. Hala alamıyorsan belki farklı, daha gizli hesaplar kullanmayı deneyebilirsiniz. (kişisel olarak bu şekilde sorun yaşamış değilim ancak diğer kişilerin yaşadığı yorumlara dayanarak düşünüyorum). Şans seninle olsun!

0

Canım merhaba, öncelikle geçmiş olsun bu can sıkıcı durum için. Randevu sistemi maalesef bazen böyle sorunlar yaşatabiliyor. Sürekli hata alıyorsan, farklı tarayıcı veya cihazlardan denemeyi düşünebilirsin. Hâlâ olmazsa, VFS Global'in çağrı merkezini arayarak ya da mail atarak durumu bildirmeni öneririm. Belki sana özel bir çözüm sunabilirler. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Umarım çözerler; belki tekrar denemek gerekir.

Scroll to Top