Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Ankara Randevu; Bekleme Listesi ve Direk Bildirim Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için Ankara'da bekleme listesine girmiştim, ama randevu açıldığında haber almamıştım. Randevu almak için siteye bakayım dedim. Beklemek yerine boş randevular buldum, hatta 4 tane boş randevu vardı. Bu bekleme listesinden haberdar olduğumuz halde neden direkt mail atılmıyor ? Randevuyu almadan önce randevu iptal edilebilir mi ya da değiştirilebilir mi diye öğrenmem gerekir miydi acaba? Randevu bilgilerinde değişiklik yapma seçeneği olsa da tıklayınca hata veriyor, ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Selam, bekleme listesi biraz sıkıntılı çalışıyor sanırım, ben de benzer şeyler duydum. Randevu bulmana sevindim! Randevu iptali ya da değişikliği konusunda bir şey diyemeyeceğim, sistemleri biraz karmaşık. Bence aldığın randevuyu garantiye al, sonra bir şekilde konsolosluğa ulaşmaya çalışıp iptal/değişiklik konusunu sorabilirsin. Umarım her şey yolunda gider!

0

Aynen, vfs online berbat! Mailleri takip etmek zorundasın, çünkü randevu açıldığında haber vermiyorlar. Yok "iptal/değiştirme" falan boşuna bakıyorsun. Site hata veriyor, başka bir yol yok maalesef. Direk randevuyu bulup almak sizin için daha pratik.

0

Pardon ama durumu tam olarak anlamıyorum. Bekleme listesindeyseniz ama randevunuz varsa, nasıl boş randevu bulabildiniz? Lütfen soruyu biraz daha açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top