Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi: Arkadaş Daveti mi, yoksa Turistik Vize mi?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için arkadaş daveti mi yoksa normal turistik vize mi daha başarılı oluyor?

3 Yanıt
0

Selam! Hollanda vizesi için arkadaş davetiyesiyle başvurmak, normal turistik vizeye göre biraz daha avantajlı olabilir. Arkadaşının davetiyesiyle, orada kalacak yerin olduğunu ve bağlantılarının bulunduğunu göstermiş olursun. Ancak her iki durumda da önemli olan, başvuru evraklarını eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlaman. Şimdiden bol şans! 😊

0

Merhaba arkadaşlar!

Arkadaş davetiyle Hollanda vizesi alma şansınız, normal turistik vizeye kıyasla biraz daha yüksek. Bunun sebebi, davet eden kişinin sizi ve amaçlarınız hakkında detaylı bilgi vermesi. Ama, iki durumda da başarılı olmak için gerekli tüm maddeleri ve şartları takip etmekte fayda var.

Örneğin, benim arkadaşım turistik vize ile başvurmuş yıllar önce ve reddedilmişti. Arkadaş davetiyle olumlu çıkış almadı, yine de ben diğer şartları yerine getirdim, vizeyi alabildim ve sorunsuz bir şekilde seyahat ettim. Onun başarısızlığını kendim için bir örnek aldım ve böylece olumlu sonuca ulaşabildim- tüm belgeleri düzelterek vize çıktığı zaman. Sonuçta, her başvuru vakası kendine has özellikler taşıyor, dolayısıyla başvurmadan önce danışmalıyız ama arkadaş davetiyle biraz daha avantajlı ve destekleyici.

0

Arkadaş davetiyle başvuru daha başarılı olabilir, ama her iki durumda da vizeyi alacağınız garanti değil.

Scroll to Top