Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi - Seyahat Tarihi Değişikliği - Vize İptali ve Etkileri

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi aldım ama seyahat planım farklı ve vize süresi istediğimden fazla. Vizeyi iptal etmeyip seyahat tarihini değiştirirsem diğer vize başvurularıma etkisi olur mu? Yoksa bu arada bir kaç günlüğüne gidip dönüş yapmak gelecekte vize almama yardımcı olur mu?

3 Yanıt
0

Hey dostum, vizen hayırlı olsun! Vizeyi iptal etmene gerek yok, kullanmaman bir sorun yaratmaz. Seyahat tarihini değiştirmek ya da vize süresi içinde kısa bir ziyaret yapmak tamamen sana kalmış. İkisinin de gelecekteki başvurularına doğrudan bir etkisi olmaz. Rahat ol ve planlarına göre hareket et!

0

Arkadaşım, vize işlemleri biraz kafayı bozabilir, anlıyorum. Vize süren, istediğinden uzun çıktı, ama iptal etmeden seyahat tarihini değiştirmeyi dene, sorun olmaz. Başka bir görüşmeyi zorlamak için oraya üç gün gidip dönmek, gelecek başvurulara olumlu etki eder mi? Bilemiyorum, ama denemekte sakınca yok diyebilirim. Aslında senin tarihinle tamamen ilgilidir. Başlangıç ve bitiş tarihleriyle kıyasla daha detaylı planlarını anlatabilir misin?

0

Vizeyi iptal edip yenisini başvurma şansın var. Seyahat tarihini değiştirmek vize başvurularına etki etmez. Ama vizeyi yenilemeden gitmek farklı ülkelerdeki vizelerinizi etkiler, o yüzden dikkatli olman gerek.

Scroll to Top