Hollanda vizesi aldım, ama tek girişli 30 günlük çıktı. Almanya'ya gitmek istiyordum ama randevu bulmakta zorlandığım için Hollanda'ya başvurmuştum. Tek girişli 30 gün vize almanın hayal kırıklığı yaratan bir durumu var mı?
Oof, tek girişli 30 günlük vize gerçekten kötü işte. Ama üzülecek bir şey yok. İyi haber şu ki, Amsterdam'ın muhteşem olduğunu duymuştum, 30 gün boyunca orada bol bol keyif atabilirsiniz. Hatta Hollanda'yı çok severek daha sonra geri dönüş için vize uzatmayı düşünebilirsiniz de.
Canını sıkma, tek girişli vize almış olman kötü değil. Hollanda'ya giriş yaptıktan sonra vizenin süresi boyunca orada kalabilirsin. Schengen bölgesinden çıkış yaparsan, vizen geçersiz olur, bu yüzden Almanya planını ertelemen gerekebilir. Belki bir sonraki sefere Almanya'dan başvurursan, çok girişli vize alabilirsin. Şimdilik Hollanda'nın tadını çıkar!
Pardon ama hayal kırıklığına uğradığınızı anlıyorum ama tek girişli 30 günlük vizeye sahip olmak vizesi almanın olumsuz bir yanı yok. Almanya vizesi alma olasılığı daha iyi olsa da, sadece 30 günlük vizeyle, Hollanda'da 30 gün kalabilir, vize dışı amaçla kullanmayıp geri dönebilirsiniz.