Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Acil Vize Başvurusu ve 6 Ay Onayı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ankara'daki Hollanda konsolosluğu'na acil vize için başvurdum çünkü kardeşim hastanedeydi ve annem tek başıma yetişemediğim için Hollanda'ya gelip ona yardım etmesi gerekiyordu. Konsolosluk çok ilgiliydi ve aynı hafta randevu verdiler. Daha önce de gelmiş olan annem, çalışıp emekli olan biri için 3 aylık vize istedim ancak 6 aylık çıktı. Anneden sponsorum, hastane raporlarını da eklemiştim. Bu 6 aylık vize, genelde bu tür durumlarda daha uzun mu veriliyor acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Annenize vize çıkmasına sevindim. Şahsi fikrim, konsolosluk durumunuzu değerlendirip size yardımcı olmak istemiş. Daha önce vizesi de olduğu için 6 ay vermiş olabilirler. Umarım her şey yolundadır.

0

Merhaba! Aynı durumda biri olarak söylüyorum ki, yaşadığın durum konsoloslukla sizin için çalışmayı isteyecek düzeydeymiş. Annenin önceden ziyaret geçmişi ve sponsorluk durumunuz başvurunuzun hızlı ve olumlu sonuçlanmasına katkıda bulunmuş olabilir. Genel olarak acil durumlar için 6 aylık vize daha sık veriliyor olsa da, yine de seyahat süresi için en uygun olan vize türünü belirlemek tamamen konsolosluğa kalmış bir karar. Başka sebepler de etkili olabilirdi, bunu kesin olarak söylemek zor.

0

Maalesef vize süresinin normalden uzun çıkması konusunda yorum yapamıyorum. Her başvuru dosyası farklı değerlendirildiği için, sizin durumunuzda ayrıntılara bakılarak karar verilmiş olabilir.

Scroll to Top