Geçen sene 1 yıllık Schengen vizesi almıştım ve bu sene aynı ülkeden (Hollanda) 2 yıllık aldım. Daha önce Hollanda'ya gitmiştim, bu sene tekrar gidersem sıkıntı olur mu? Şu an vizem geçerli, başka ülkelere yaptığım seyahatlerle ilgili nasıl bir etken var?
Merhaba, vizen geçerliyken Hollanda'ya gitmende hiçbir sıkıntı olmaz, rahat ol. Daha önce gitmiş olman da güzel bir referans. Başka ülkelere seyahatlerin de vizenin çok girişli olması durumunda sorun yaratmaz, aksine seyahat geçmişin ne kadar zenginse o kadar iyi! Keyifli tatiller! 😊
Hayır, sıkıntı olmaz. Geçmiş ziyaretleri, vizenin yenilenmesinde normalde göz önünde tutulduğu için, hiçbir sıkıntı yaratmaz.
Merhabalar!
Geçen sene 1 yıllık aldıktan sonra bu sene 2 yıllık vize almanız, muhtemelen önceki seyahatlerinizi olumlu olarak etkilediğinin bir göstergesi. Hollanda'ya tekrar gitmenizde bir sorun yaşama şansınız düşük. Önemli olan, vize başvurusundaki bilgileri gerçeğe uygun bir şekilde belirtmeniz. Her seyahatiniz, başarılı bir vize süreci için olumludur. Başka ülkelere yaptığınız seyahatlerdeki planlı ve düzenli seyahatiniz, vizeniz konusunda olumlu bir etki doğurur. Özetle: endişelenmeyin, gidin!