Hollanda vizesi için emekli anne ve babam için aile davetiyesi ve niyet mektubu ile başvurduk. 6 Mart'ta görüşme yaptık, 22 Mart'ta pasaportu teslim aldık. 90 günlük tek giriş vizesi aldık, ama uçak bileti bir aylık olduğunu gösteriyor. İlk yurtdışı seyahatleri olacak ve banka hesaplarında hiç para bulunmuyor, sadece emekli maaşları var. Vize onaylanacak mı emin değilim, nasıl bir şans var ?
Merhaba, vizeniz onaylanmış, pasaportunuzu almışsınız, tebrikler! Uçak biletiniz bir aylık olsa da, vizeniz 90 gün olduğu için sorun olmaz. İlk seyahatleri olması ve hesapta para olmaması bazen sıkıntı yaratabiliyor ama vizeniz çıktığına göre endişelenmenize gerek yok. İyi tatiller dilerim anne ve babanıza! 😊
Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun, bu zor bir durum. Bu durumda vizenin çıkma şansı düşük görünüyor. 90 günlük vize uçak biletinin sadece bir ay göstermesinden dolayı sıkıntı yaratabilir. Banka hesaplarında sadece emekli maaşları var olması biraz kötü. Belki ilave bir gelir belgesi veya kefil gibi ek destek eklemek şansı ve kanıtı pekiştirebilir. Unutma ki bu sadece benim tavsiyem ve kesin değil. Konsensüs bir dava veya örnek durum olmadığı müddetçe kesin bir şey söylenemez! İyi şanslar!
Uzun süredir vizenizi nasıl koruyacağınız konusunda internette gezindim, ancak çok fazla bilgi bulamamıştım. Umarım yeterlidir. Şansınız oldukça iyi görünüyor, özellikle de banka hesaplarının boş olması durumunda. Belki de niyet mektubu ve aile davetiyesi yeterince güçlü.