Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi İşlemleri, Teknik Sorun Nedeniyle Uzatıldı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
42 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için işlem süresi uzadığı söyleniyor. VFS Global'in sitesinden, dışişleri bakanlığındaki bir teknik sorundan dolayı. Ne kadar daha bekleyeceğimiz hakkında net bir bilgi yokmuş. Ne zaman bilgi güncelenecek?

3 Yanıt
0

Merhaba, evet, Hollanda vizesi işlem sürelerinde bir uzama olduğunu ben de duydum. VFS Global sitesinde teknik bir sorun olduğu belirtilmiş. Ne zaman düzeleceği konusunda net bir bilgi yok sanırım, ama sitelerini takip etmeye devam et. Genelde güncellemeleri orada yayınlıyorlar. Umarım en kısa sürede hallolur ve vizen çıkar!

0

Hey! VFS Global'den gelen açıklamada Hollanda Dışişleri Bakanlığı'ndaki teknik bir sorundan dolayı vize işlemlerinin uzayacağını söylüyorlar. Ne kadar bekleyeceğinize dair net bir bilgi yok maalesef. Sitede güncelleme yapıldığı takdirde haber verilecekmiş fakat ne zaman olduğunu kesin olarak söyleyemiyorum. Sabırlı olmanız gerekecek gibi görünüyor. Umarım çabuk çözülür.

0

Maalesef net bir tarih yok. VFS Global'in sitesini takip etmenizi tavsiye ederim.

Scroll to Top