Hollanda vizesi için başvurdum, tahmini kaç günde sonuçlanır? Önceden başka ülke vizesi almamış değilim, ama ne kadar süredir Schengen vizesi aldım tam olarak hatırlamıyorum. Vize süresi 90 gün ve sadece tek giriş olacak. Ne yapmalıyım?
Hey, Hollanda vizesi başvurusu için normalde 15 gün diyorlar ama bazen daha uzun sürebilir. Schengen geçmişini tam hatırlamıyorsan, başvuru evraklarına eski pasaportlarını da ekle istersen. Umarım en kısa zamanda halledersin, bol şans!
Abi, Hollanda vizesi için kaç günde sonuçlanır diye soruyorsun. Önceki vize sayıların, ne kadar süredir ve ne tip vize aldığınız bilgisi önemli ama, tam olarak ne zaman sonuçlanmış bilginiz yok. Genel olarak, başvurundan 15-20 gün sonra sonuçlanıyor. Ama 35 gün bile sürebiliyor, hele farklı nedenlerden dolayı uzayabiliyor, ups ile sorunlar bile yaşamışsınız. Sabırlı olmanızı öneririm, beklemekten başka yapacak bir şey yok. Şaka yapmıyorum.
Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "Schengen vizesi ne kadar süredir aldım" kısmı, başka ülkeden vize alıp almamış olmanın yanı sıra beni şaşırtıyor. Daha detaylı bir bilgi verir misiniz?