Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi Başvurusu, 36 Günde Sonuç Yok.

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
17 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için başvurumu 36 gün önce yaptım ama hala dönüt yok. Bir önceki başvuruda 14. günde sonuç gelmişti ve 6 ay vize almıştım. Şimdiki başvurum 33. günde, hala işleme alınmadı. Vizeyi neden bu kadar uzun süre bekletiyorlar acaba?

3 Yanıt
0

Selam, Hollanda vizesi başvurun için bu kadar uzun süre beklemen gerçekten can sıkıcı bir durum. Yoğunluk, evrak incelemesi gibi sebeplerle süreç uzayabiliyor. Başvurunu yaptığın aracı kurumla iletişime geçip durum hakkında bilgi almanı öneririm. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır!

0

Heyy arkadaşlar, benim de aynı dertten muzdariptim! 36 gün bekledim, cevap alamadım. Başvuru için tam 36 günde işleme girip 40 gün sonra cevap geldi ama maalesef ret edildi. Ben de Hollanda vizesi için başvurmuştum geçmiştede.. Hızlı cevap almak yerine daha detaylı değerlendirmeyi beklemek yerine başvuru süreçlerle ilgili konsolosluk ofisleriyle iletişim yoluyla durumunu kontrol etmeni öneriyorum! Onların yanıtları sana daha yararlı olur diye düşünüyorum.

0

Üzgünüm ama başvurunun durumu hakkında bilgi veremiyorum. Bence vize merkezleriyle iletişime geçmelisin.

Scroll to Top