Hollanda vizesi için başvurumu 13 gündür takip ediyorum ama sitede hiçbir güncelleme yok hala konsoloslukta diye görünüyor. Önceki vize başvurularım çok daha hızlı sonuçlanırdı. Neden bu kadar sürüyor acaba?
Pardon ama henüz hiçbir değişiklik görmemişsiniz. Konsolsekluk kısmında beklemeye devam etmeniz gerekiyor demek.
Merhaba, Hollanda vizesi başvurularının sonuçlanma süresi bazen uzayabiliyor. Özellikle yoğun dönemlerde veya evrak incelemesi gerektiren durumlarda süreçler maalesef daha uzun sürebiliyor. Başvurunun hala konsoloslukta görünmesi normal, biraz daha beklemen gerekebilir. Eğer çok endişeleniyorsan, başvuru yaptığın aracı kurum veya konsoloslukla iletişime geçerek bilgi almayı deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır!
Vay canına, 13 gün beklemek hiç iyi değil! Hollanda vizesi bazen böyle uzayabiliyor. Ben geçen sene ABD vizesi için başvuru yapmıştım. Benimki de 17 gün sürmüştü ve takip sitesi neredeyse hiç güncelleme göstermiyordu. Sonunda vize onayımı aldığımda, konsolosluk tarafından ekstra incelemeyi gerektiren bazı önemli biyometrik dökümanlar teslim edilmişmiş. Senin başvurunun da benzer bir "ekşi" kontrolü gerektiriyor olabilir mi diye düşündüm. Belki de şu anda daha ayrıntılı bir inceleme sürecinin içinde oluyorsunuzdur. En son gelişmeleri görmek için konsoloslukla direkt iletişime geçtiğinizden emin olun. Sabır!