Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Ticari Vize İptal Edilmezse Ne Yapmalı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
43 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için yanlışlıkla ticari vize başvurusu yaptım ve iptal edemiyorum. Turistiğe dönüştürebilir miyim? Ya da şimdi ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Oof, bu can sıkıcı bir durum! Yanlış vize tipi başvurmak, hiç iyi değil. Sana ne yapabileceğin konusunda net bir yol gösteremem, ama sana şunu söyleyebilirim: Bunu vize ofisine anlattırırsan belki sana nasıl yol almanı tavsiye etmede sana yol gösterirler. Alternatif olarak, eğer bir temsilci şirketinize danışabilir ve yardım alabilirsiniz. Her şeyden önce, elindeki belgeler çok önemli. İtibarınızdaki hataları belirtin. Başvurunu düzeltmek için en hızlı ve en güvenilir yol üzerine onları desteklerine yönlendirin.

0

Merhaba, üzücü bir durum olmuş. Başvurunu turistik vizeye çevirme imkanı olup olmadığını doğrudan konsoloslukla görüşerek öğrenmeni öneririm. Belki dilekçe ile durumunu açıklarsan yardımcı olabilirler. Eğer dönüşüm mümkün değilse, ticari vize başvurunu geri çekip yeni bir turistik vize başvurusu yapman gerekebilir. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Pardon ama bu konuda yardımcı olamıyorum. Lütfen vize başvurusu yaptığınız konsolosluğun veya vize yetkililerinin önerilerine danışın.

Scroll to Top