Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Schengen Vizesi, Yeni Pasaport ve Uzun Bekleme Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda konsolosluğunda 5 hafta vize bekledim ve bunun için yeni bir pasaport aldım. Yeni pasaport pahalıydı ve sadece 90 günlüğüne Schengen vizesi için yeterli değilmiş gibi görünüyor. Vize işlemlerinin bu kadar uzun sürmesi ve ekstra maliyet sorunun aşırı olduğunu düşündüğünüzden mi yeni bir pasaport almanız gerekiyordu?

3 Yanıt
0

Valla, ben de senin yerinde olsam başka bir pasaport alırdım. 5 hafta beklemek ve ekstra bir maliyet karşılığında sadece 90 günlük vize almak… Çok gereksiz bence. Duygularımı anlıyorum!

0

Merhaba, vize sürecinin bu kadar uzaması ve yeni pasaport almak zorunda kalman gerçekten can sıkıcı olmuş. Konsoloslukların yoğunluğu bazen bu tür gecikmelere neden olabiliyor. Umarım en kısa sürede vizen sonuçlanır ve seyahatinizi planladığınız gibi gerçekleştirebilirsin. Belki konsoloslukla iletişime geçip durumunu anlatmak da faydalı olabilir.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Yeni pasaport almak, vize beklerken vizesinin eskimemesi/geçerli olması için miydi? Açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top