Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda 2 Yıllık Vizesi - Alman Schengen ile Sorun Çıkabilir mi?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
64 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için başvuruyu 28 Şubat 2024'te yaptım, pasaportumu 13 Mart 2024'te UPS kargoyla aldım. Daha önce Ekim 2023'te Almanya'dan 1 yıllık Schengen vizesi almıştım. 2 yıllık Hollanda vizesi aldım ama Almanya vizesi Ekim'de bitti. Hollanda vizesinin 2 yıl olması iyi gibi görünse de, önceki Almanya Schengen vizesi ile ilgili nasıl sorunlar çıkabilir?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, şahsen hiç kimseyle konuşmadım, bu konuda gerçekten yardımcı olamam. Her ülkenin farklı koşulları ve kriterleri var. Başvuru yaparken öncelikle Hollanda Vize Başvuru Merkezi'nin web sitesini kontrol etmek en doğrusu, orada adım adım bilgiler mevcut olacaktır. Önceki vize ile sorun çıkması gerçekten kesin değil ancak olasılığı düşünmelisiniz ve dikkatli olun. Başvuruda ek belge istiyorlarsa ona göre hareket edin. İyi şanslar.

0

Ooo, hayırlı olsun 2 yıllık Hollanda vizen! Almanya vizesi geçmişte kaldı, artık Hollanda vizen geçerli. Yeni vizenle gönlünce seyahat edebilirsin, hiçbir sorun yaşamazsın. Keyfini çıkar! 😊

0

Maalesef, Schengen vizesi geçmişi hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Vize yetkililerinin bunu nasıl değerlendireceğini bilemeyiz.

Scroll to Top