Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda'da Üst Üste 45 Günlük Schengen Vizesi Başvurusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda'dan iki kez üst üste 45 günlük tek girişli Schengen vizesi aldım. İlk vizeden Hollanda'ya giriş-çıkış yaptım ama yine de aynı vizeyi verdiler. Vize almaya harcadığım efor ve masrafa çok üzüldüm. Tekrar aynı vize için başvurmalıyım, ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Ayy, canım benim! Çok üzüldüm gerçekten. Ama merak etme, imkansız değil. Başvuru şartlarına biraz daha dikkat etmelisin emin ol. Belki neye dikkat edileceğini anlatan bir danışman veya vize ofisi sitesine göz at. Ona göre daha detaylı bir araştırma yapıp daha uygun bir vize çeşidi bulmana yardımcı olur. Tekrar başvurman gerekir. Detayları vize merciine sorun derim.

0

Merhaba, aynı vizeyi tekrar almak gerçekten can sıkıcı olmuş. Bence tekrar başvurmadan önce Hollanda Konsolosluğu ile iletişime geçip durumu anlatmalısın. Belki sana yardımcı olabilirler veya bir sonraki başvurunda nelere dikkat etmen gerektiği konusunda bilgi verirler. Umarım en kısa sürede istediğin vizeye sahip olursun!

0

Üzgünüm ama soruyu tam anlamadım. "Tekrar başvurmama gerek kalmadan" durumu nasıl farklılaştırırım, konuya ilişkin bir örnek ya da açıklama alabilir miyim?

Scroll to Top