Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi, İngiliz Pasaportu ile Zorlu mu?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
34 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiliz pasaportum var, Hollanda vizesi almak için çok uğraşmak zorunda kalmanın anlamı nedir? Hollanda'ya gitmek için bu denli uğraşmaya değer mi?

3 Yanıt
0

Hey! Anlıyorum seni. Ben de zamanlarımda aynı şeyleri düşünürdüm. İngiliz pasaportunla Hollanda'ya vize derdi çekmeye değmez gibi geliyor olabilir, ama birçok önemli faktör rol oynuyor. Mesela, seyahat planların, şahsi durumun veya ne kadar uzun kalmayı planladığın gibi belirleyici unsurlar var. Seyahat nedenlerine göre farklılık gösterebilir. Dolayısıyla, basit bir 'evet' veya 'hayır'dan daha karmaşık bir cevap var. Belki sana göre Hollanda'ya gidip tatil yapmak o kadar değerli değil ama bir başkaini değerlendiriyor olabirsin. Biraz daha fazla detayla senin durumunu değerlendirebilir miyiz?

0

İngiliz pasaportun olsa bile, Brexit sonrası Hollanda için vize alman gerekiyor. Biraz uğraştırsa da Hollanda'nın güzellikleri ve kültürü kesinlikle görmeye değer! Başvurunu yap, vizeni al ve bu güzel ülkeyi keşfetmeye hazırlan. Bence kesinlikle değer! 😊

0

Hollanda'ya gitmek için değer mi, diye soruyorsun. Tabii ki! Hollanda harika bir ülke.

Scroll to Top