Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi - Tek Giriş Vizesi - Önceki Olumlu Kararlar - Değişen Politikalar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için sürekli başvurup 3 kez de vize almış biriyim. Giriş çıkışlarım da hep olmuş. Daha önce başka ülkelerden de vizelerim var. Şimdi yılbaşı için başvuruda tek giriş vizesi aldım. Bu çok saçma değil mi? Daha önceden bana güvenip uzun süreli vize veren bir ülkeye nasıl tek giriş vizesi teklif ediliyor? Bundan sonra Hollanda'dan mı devam etsem yoksa Almanya için mi başvursam bilemiyorum. Yurtdışına gitmek istemiyorum ama önüme bir sürü ülke seçenekleri çıkıyorsa ne yapabilirim?

3 Yanıt
0

Canım, bu durum gerçekten sinir bozucu olmuş. Sürekli vize alıp giriş çıkışların düzenliyken tek giriş vize vermeleri çok saçma. Bence bir süre Hollanda'ya ara verip Almanya'yı deneyebilirsin. Belki onlar daha uzun süreli vize verirler. Eğer gitmek istemiyorsan vize işlerini biraz askıya alıp kafanı dinleyebilirsin.

0

Üzgünüm, ama yaşadığın durumu anlıyorum. Önceki vize geçmişinle bu tek giriş vizesi gerçekten tutarsızmış. Belki bir başvuru/yapı sıkıntısı veya birikmiş dosya sıkışıklığından kaynaklanmış olabilir. Başka bir ülkeye gitme konusunda da haklısın, zaten oraları terk etmiyorsun. Almanya'ya veya başka bir ülkeye gitmeyi denemeden vazgeçme. Önemli olan güvendiğin bir ülkeyi bulmak. Vize sorunlarınıza çözüm bulmak için başvurulan konsolosluğa veya yetkili birimlere dönmeniz faydalı olabilir.

0

Pardon ama bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama sana yardımcı olabilirim: Vize redleri bazen anlaşılabilir sebeplerden (ör: başvuru sırasında biyometrik fotoğrafların düzgün olmaması), ya da başka sebeplerden de kaynaklanabiliyor. Başka ülkelerdeki deneyiminle, tekrar Hollanda'ya başvurma ihtimalin artıyor, belki de bu vize işlemleri sürecinde farklılıklar gösterebiliyor.

Scroll to Top