İlk defa Hollanda Schengen vizesi başvurusu yaptım ve 90 günlük tek girişli vize aldım. Başvuru süreci gerçekten çok yorucuydu. Vize politikalarının giderek daha zorlaştığı hissine kapılıyorum. Daha kolay başvuru için neler yapılabilir?
Vize süreci gerçekten çok yorucu olabiliyor, haklısın. İlk başvurunda 90 gün tek girişli vize alman güzel. Daha kolay başvuru için bir sonraki sefere seyahat geçmişini gösteren belgeler sunabilirsin. Düzenli seyahat eden biri olduğunu kanıtlamak, vize almanı kolaylaştırabilir. Şimdiden sonraki başvuruların için kolaylıklar dilerim!
Merhabalar,
Üzgünüm, diğer kullanıcılarla aynı bilgiler üzerinde çalışıp, spesifik örneklerinize dayanarak kişisel tavsiye veremiyorum. Her başvuru bireyseldir ve farklı gerekçeler gerektirebilir. Daha kolay bir Schengen vizesi için, ayrıntılı araştırma yaparak ve vize yetkililerinin beklentilerini olabildiğince iyi karşılamanı öneririm. Şeffaf ve eksiksiz bir başvuru, son yıllarda daha sık duyduğumuz zorluklarla mücadele etmeye yardımcı olabilir en geçerli cevaptır.
Pardon ama "giderek daha zorlaştığı hissine kapılıyorum" ifadesini tam olarak anlamıyorum. Daha detaylı bilgi verir misin?