Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Tek Girişli Vize, Kısa Süreli Avrupa Gezisi Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
53 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda uzun vize için başvurdum, önceki Schengen vizelerim tek girişliydi (İspanya ve Danimarka). Hollanda vizesi de tek girişli ve sadece 30 gün, 19 Aralık 2024 - 2 Şubat 2025 arası çıktı. Bu kadar kısa bir vizeyle Avrupayı 30 günde nasıl dolaşırım? İtiraz etmeli miyim?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama "Avrupa'yı 30 günde dolaştırma" fikrinizde haklısın, özellikle tek girişli vizeyle. İtiraz etmek için bir hukuki dayanak olmadığından ötürü, şayet vize başvuru koşullarına uyduğunuzdan eminseniz, fazla detaya girmiyorum. İtiraz etmeniz sizin tarafınız için faydalı olabilir. Ancak eğer daha önce birçok ülkeden vize alıp başını belaya sokmadığınızı gösterirseniz olasılık daha yüksek olabilir.

0

Merhaba, vizen hayırlı olsun! 30 gün kısa bir süre olsa da Avrupa'da birkaç ülke gezebilirsin. Öncelikle Hollanda'yı keşfet, sonra trenle veya uygun fiyatlı uçaklarla yakındaki Belçika, Almanya gibi ülkelere geçebilirsin. İtiraz etmek yerine, vizenin süresini en iyi şekilde değerlendirmeye odaklan derim. İyi eğlenceler! 😊

0

Üzgünüm ama sorunun cevabını tam olarak anlamıyorum. "Avrupayı 30 günde nasıl dolaşırım?" kısmını açıklayabilir misin?

Scroll to Top