Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Schengen Vizesi Reddi: Yanlış Bilgilendirme ve Hesap Kaybı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda Schengen vizesi başvurum ret edildi. Bütün belgelerim (şirket başvurusu, mevcut finansal durum, evlilik belgesi, davet mektubu vb.) tamdı. Ancak vize şirketinin yanlış yönlendirmeleri yüzünden hesabıma ilave para gerekliymiş ve bunu öğrendikten vize başvuru süreci sonlandırıldığı için vize başvurusu reddedildi. Vize başvuru şirketinden bu konudaki eksik bilgilendirme yüzünden vize başvurum da ret yedi ve hesaptan 13.4 milyon euro kayıp oldu ve ayrıca onaylanmış öncesi bir schengen vizesi onayı mevcut ve neden ret edildim?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, çok üzüldüm başına gelenlere. Vize şirketinin hatası yüzünden başvurunun reddedilmesi ve maddi kayıp yaşaman gerçekten çok kötü olmuş. Daha önce Schengen vizen olması da durumu daha da garipleştiriyor. Bence bir avukata danışıp vize şirketinden zararın tazmini için hukuki yollara başvurabilirsin. Tekrar başvurmaktan vazgeçme, umarım en kısa sürede vizen çıkar!

0

Üzgünüm, vize başvurunun ret edilmesi konusunda sana yardımcı olamam. Örnek vakada bahsedilen, başvuru şirketi tarafından verilen yanlış yönlendirmeler ve eksik bilgiler, reddediş sebebi olabilir. Ancak geçmiş vize başvurunun durumunu değerlendirmem ve kişisel tavsiyeler vermeme imkan yok. Başka bir sorun yaşanırsa lütfen uzman görüşüne başvur.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "13.4 milyon euro kayıp" kısmı bana tuhaf geldi. Lütfen bu kısmı biraz daha detaylandırır mısın?

Scroll to Top