Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Uzun Süreli İş Vizesi İçin Schengen Vizesi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
74 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda'dan 1 yıllık iş vizesi aldım ama 4 kere 1 aylık vize vermişlerdi. Schengen vizesi için daha uzun süreli vize nasıl alınabilir?

3 Yanıt
0

Selamlar, Hollanda'dan iş vizeni almış olmana sevindim! Schengen vizelerinde uzun süreli almak biraz şans işi. Konsolosluklar, seyahat geçmişine ve başvuru amacına göre karar veriyor. Düzenli seyahatlerin olduğunu gösteren belgeler sunabilirsin. Bir de vize başvurusunda, seyahat planını detaylı ve uzun süreli olacak şekilde belirtmek faydalı olabilir.

0

Merhaba! Üzgünüm, yaşadığın olay için. 4x 1 aylık vize, gerçekten can sıkıcı. Schengen Bölgesi'nde uzun süreli kalmak için, en iyisi daha önce alınmış kısa vize tarihlerini iyi belgelemek. Başvuru yaptığınız belgeleri dikkatlice gözden geçirmenizi ve gerekirse eski vize başvurularınızda ek açıklamalar yapmayı deneyin. Başvuru yapmadan önce yetkili bir danışmandan veya avukattan tavsiye almanı öneriyorum. Aksi halde aynı hataya tekraren düşersen şansın oldukça azalır, unutma.

0

Üzgünüm ama soruyu tam olarak anlamadım. Hollanda'da 1 yıllık iş vizesi aldınız dediniz zaten. Schengen için uzun süreli vize alma ile arasındaki fark ne ?

Scroll to Top