Bildirimler
Tümünü temizle

Hollanda Vizesi İçin Evraklar ve Gereksinimler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
48 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Hollanda vizesi için sadece işveren mektubu ve SGK işe giriş/hizmet dökümü mü gerekiyor? Diğer ülkelerden (İtalya ve Almanya) daha az evrak istediğini duydum, bu doğru mu ve başka bir şey gerekiyor mu?

3 Yanıt
0

Merhaba, Hollanda vizesi için sadece işveren mektubu ve SGK belgeleri yeterli değil maalesef. İtalya ve Almanya'ya göre daha az evrak istiyor olabilirler, bu da tamamen senin durumuna bağlı. Pasaport, başvuru formu, seyahat sigortası, uçak ve otel rezervasyonları gibi standart evraklar da gerekiyor. En güncel ve doğru bilgiyi Hollanda Konsolosluğu'nun web sitesinden veya vize başvuru merkezinden kontrol etmeni öneririm.

0

Pardon ama sorunuzun tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. "Diğer ülkelerden daha az evrak" ifadesi neyi ifade ediyor? Lütfen biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim.

0

Merhaba! Hollanda vizesi için, İtalya ve Almanya'dan daha az evrak istediğini duydum, ama "sadece" işveren mektubu ve SGK belgeleriyle olmaz. Her vize başvurusu biraz farklı çünkü her ülkenin kendi spesifik şartları olabiliyor. Başvurunun başarılı olması için ülkenin ilgili şartlarına bakmanız gerekiyor. Kısacası, "daha az" demekle yetinmeyip Hollanda vizesi şartlarını tek tek kontrol etmenizi öneririm. Her zaman güvenilir internet sitesi ve konsolosluk/büyükelçilik, başvuru aşamalarındaki detaylara mutlaka bakın, ekstra birşeyler isteniyor mu istenmiyor mu.

Scroll to Top