Hollanda vizesi için 30 gün tek giriş vize aldım. 2015 ve 2016'da Schengen vizem vardı. Başvuru süreci için gerekli belgelerin hepsini verdim. Ama bazı evrakları VFS'e geri verdiler. Vize almamı ne engelliyor?
Merhaba! Üzgünüm ama ne yazık ki, neden bazı belgelerin geri istendiğini sana söyleyemem. Başvuru merkezleri, detaylı, kişisel nedenlere bakarak bunu belirliyor. Şu örnek vakadaki gibi, belge talebini neden almanız gerektiğini, başkasını bildiremem. Başvuruda her bi işlem için, onlara eğim gösterilen en ince ayrıntılara bakmalılar. Belgesel hatalarını düzeltmek ve tamamlanan başvurunuzun onaylayıp kabul etmesi gerekir. Bilgilerini iyi kontrol ederek, bir dahaki başvurunuzda problemin ortadan kalkacağını umuyorum!
Merhaba, daha önce Schengen vizelerin olması güzel fakat her vize başvurusu kendi içinde değerlendirilir. Eksik evrak olmasa bile konsolosluk vize vermeme yetkisine sahip. Belki de Hollanda'ya seyahat amacını yeterince net açıklayamamış olabilirsin. Ret mektubunda belirtilen gerekçeleri dikkatlice inceleyip bir sonraki başvurunda bu noktalara odaklanmanı öneririm. Umarım en kısa zamanda vizen çıkar!
Maalesef, gönderdiğiniz belgelerin tekrar istenmesinin sebebini bilmiyorum. Vize uzmanına danışmanızı öneririm.