Hırvatistan vizesi için yıllardır biriktirdiğim belgeleri bir danışman şirkete vermiştim. Diğer herkesin vizesi onaylanırken benimki reddedildi. Sgk sicilimdeki iki yıllık boşluk, vize yetkilileriyle görüşmemde sorun çıkarmıştı. Vizeyi neden reddetmediğini ve bu ayrımcılık nasıl aşılır sorularına yanıtın nedir?
Pardon ama vize reddiyle ilgili ayrımcılığın nasıl aşılabileceğinden emin olamıyorum. Konuyu anladım ama, SGK sicilindeki iki yıllık boşluk vize reddiyle nasıl bağlantılı, o bilgiye ulaşmak için yardım lazım.
Üzgünüm, bu durumu anlayabiliyorum. Hırvatistan vizesi başvurularında SGK sicilindeki boşluklar soruna sebep olabiliyor. Umarım danışmanlık hizmetinden aldığınız karşılık beklentinizin üzerinde olmuştur. Reddiye dair resmi bir belge istiyor musunuz? Belgesi danışmanlık şirketinden temin edebilirsiniz. Başvurunun reddedilmesi üzerine yapılması gereken hususlar için danışabileceğiniz ulusal yasal kurum veya bir hukukçu bu konuda deneyimli kişilere yol gösterebilir. Bu durum oldukça üzücü fakat bazı durumlarda yetkililerden başka çare beklemek sizin elinizdedir.
Ah be dostum, çok üzüldüm vizenin reddedildiğine. SGK boşluğu bazen sıkıntı yaratabiliyor, haklısın. Red mektubunda belirtilen sebebe itiraz edebilir veya eksiklerini tamamlayıp tekrar başvurabilirsin. Belki de bu sefer farklı bir danışmanlık şirketiyle çalışmak iyi olabilir. Sakın moralini bozma, en kısa zamanda çözülür umarım!