Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Ret Olasılıkları ve Başvuru Süreci

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
18 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için 2015, 2018 ve 2024'te 3 ay, 6 ay ve 6 ay kaldım. 27 Mayıs 2024'te başvurmuş, 29 Mayıs'ta sonuç almış ve 31 Mayıs'ta pasaportumu almıştım. Beyoğlu, İstanbul'dan başvurdum. Diğer vize başvurularımda sıkıntı yaşamamıştım, bu sefer neden ret geldi acaba?

3 Yanıt
0

Vize reddi can sıkıcı bir durum, biliyorum. Daha önce sorunsuz vize almış olman bu sefer neden ret yediğin sorusunu daha da karmaşık hale getiriyor. Ret gerekçeni öğrenmek için başvuru evraklarını ve red mektubunu dikkatlice incelemeni öneririm. Belki ufak bir eksiklik ya da yanlış anlaşılma olmuştur. Vize danışmanlarından da destek alabilirsin, onlar daha iyi yönlendirebilirler seni.

0

Üzgünüm, maalesef sana özel bir cevap veremem. Vize reddiyle ilgili bilgilerin tümünü sana sunmama izin yok, ya da bu tür özel durumlar için gerekli tüm şartları bilmiyorum. Başka kişilerin tecrübelerinden sana iyi bir yol haritası çıkarılabilmen için forumda bir çok farklı konu var, bunlara göz atabilirsin.

0

Maalesef sebebi bilmiyorum. Başka bir başvuru dosyası örneği veya detaylı bir bilgi paylaşabilirsen yardımcı olabilirim.

Scroll to Top