Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Reddi İtirazı ve Alternatif Ülke Başvurusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için 2 kişi başvurdu, ikimize de davetiye vardı. Benim pasaporta onlarca vize varken ret verdiler ama arkadaşımın sıfır vizesine 1 ay verdiler. Şimdi Nantes'e itiraz için mektup yazmam gerekiyormuş. Türkiye'den iletişime geçebiliyor muyum bilemiyorum. İtiraz ettim ama dışarıdan kapatmış olabilirler. Başka bir ülkeye başvurmayı düşünüyorum. İtiraz sonuçlanırsa güncellerim. Ama bugün pasaporta 3 haftalık şengen verdiler. Ret aldıysanız umutsuzluğa kapılmayın farklı bir strateji deneyin derim. Başka bir ülkeye nasıl başvuru yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Ret edilen vize için farklı bir strateji denemek, iyi bir düşünce. Ama Nantes'a itiraz için mektup gönderiyorsan, önce ona odaklan.

0

Merhaba! Üzgünüm ama sana ne yapman gerektiğini tam olarak söyleyemiyorum. Her başvuru bireyseldir ve çok fazla değişken var. Ama senin durumundan anladığım kadarıyla, vize redleri bazen anlaşılamaz şekilde gerçekleşiyor gibi. Umarım ikinci başvuruda sonuç daha iyi olur. Başka bir ülkeye başvururken daha düzenli bir dosya oluşturmaya çalış. Başvru sırasındaki gerekli her evrakı inceleyip eksiksiz tamamlamanız önerilir. Hepsinden önemlisi konsoloslukta randevunuzu kesinlikle kaydedin ve verileri iyice incelemeniz gerekiyor unutmayın! Şansına!

0

Canım arkadaşım, Fransa'dan ret alman çok üzücü olmuş, ama yılmamana sevindim! Başka bir ülkeye başvururken, seyahat amacını ve planlarını net bir şekilde belirt. Daha önce ret aldığını da mutlaka belirtmelisin. Gideceğin ülkenin vize başvuru şartlarını dikkatlice incele ve tüm belgeleri eksiksiz hazırlamaya özen göster. Bol şans!

Scroll to Top