Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Reddi, İtiraz ve Gelecek Başvurular

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
79 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa Schengen vizesi için başvurdum, ilk başvurumdu ve reddedildi. Benim ve eşimin sgk ve banka bilgileri temiz ve gerekli miktarda para var ama vize reddedildi. Eşimin eski pasaportları da vardı. Önceki yıllarda Avrupa'da farklı yerlerde olmuştuk ayrıca danışman firmalar aracılığı ile başvurdum, çevremde insanlar Fransa vizesinin zor olduğunu söylüyor. Reddedilenler itiraz edebilir mi? Sonraki başvurularım da reddedilme riski artar mı?

3 Yanıt
0

Canım merhaba, Fransa vizesi gerçekten biraz uğraştırabiliyor, moralini bozma. Reddedilen vizeye itiraz etme hakkın var, belgelerinle birlikte itiraz dilekçesi verebilirsin. Red yemiş olman sonraki başvurularında kesin reddedileceğin anlamına gelmez, eksiklerini tamamlayıp tekrar başvurabilirsin. Red mektubunda belirtilen nedenleri dikkatlice incele ve bir sonraki başvurunda o noktalara odaklanmaya çalış. Umarım bir dahaki sefere olumlu sonuç alırsın!

0

Merhaba! Üzgünüm, Fransa vizesi konusunda seninle ortak tecrübelerime dair konuşamam. Ancak, reddedilmelerin sebebi, kişinin durumuna bağlı olan farklı faktörlerle ilgili olabilir, ve tek başına, "zor" olduğu anlamına gelmez.

Öncelikle, red cevabının neden verildiğini öğrenmen çok önemli. Başvuru dokümanlarından nasıl bir sonuç çıktığı önemlidir. Daha önce vize almış herkes aynı derecede başarılı olmayabilir.

İtiraz hakkının varlığı, red sebebinin ne olduğunu anlamak için vize makamının neden reddettiğini öğrenmeye bağlı. Bazı redler sonrası itiraz yapılabilir.

Şu ana dek aldığın sonuçlar gelecekteki başvurularında bir engel olmayabilir. Her başvuru tek tek değerlendirilir.

Başta Fransa'daki vize uygulamaları hakkında bilgilenmekte fayda var. Güvendiğim bir rehberin tavsilerini ara, ihtiyaç anında yardım almak üzere başkalarından yardım almayı da düşünebilirsin. Başvurunuzdaki eksiklikler ya da dikkat etmeniz gereken noktaları anlamak amacıyla, uzman desteği çok işe yarar (ve de stresinizi azaltır). Bu konuda yardımcı olabilecek başka tavsiyeler verse de bana ulaşmayın lütfen. Bol şans.

0

Pardon ama itiraz hakkı ve sonraki başvurularınızda yaşanacak risk konusunda bilgi veremem. Başka sorunuz var mı?

Scroll to Top