Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Schengen Vizesi Reddi - Neden?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Fransa'ya, Mart ayında 7 günlük bir seyahat için başvurdum ve reddedildi. Düzenli gelirim var, banka dökümlerimde seyahat için yeterli para mevcuttu ve tüm evraklar eksiksizdi. Neden reddedildi acaba?

3 Yanıt
0

Canım, Fransa vizesi redleri bazen çok şaşırtıcı olabiliyor, moralini bozma. Ret mektubunda ret nedenini belirtmişlerdir, ona bir göz at istersen. Evrakların tam olsa bile, bazen seyahat amacını yeterince inandırıcı bulmuyorlar veya geri döneceğine dair şüpheleri oluyor. Belki bir sonraki başvurunda seyahat amacını daha detaylı açıklayabilir, Türkiye'ye olan bağlarını daha net gösterebilirsin. Tekrar başvurmanı öneririm, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!

0

Oof, ne kötü haber. Üzgünüm gerçekten. Vize reddi için kesin sebebi sana söyleyemem. Belki de vize yetkilileri ekstra belgelere ihtiyaç duyuyorlarmış birşeyler gözden kaçmış, ek belge isteyebilirlerdi. Tekrar başvurmayı düşünebilir miydin? Vize ülkeleri için düzenlenen herhangi bir yedinci ve sekizinci neden reddi açıklayabilir, ama tam sebebi anlatamıyorum maalesef. Başka bir ülkeden vize almayı deneyebilirsin.

0

Pardon ama neden reddedildiğini tam olarak bilmiyorum. Belki vize yetkilileri başka bir şey dikkate almıştır.

Scroll to Top