Bildirimler
Tümünü temizle

Fransız Vizesi Randevuları - VFS Global Açılma Tarihi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
86 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

VFS Global'den alınan Fransız vizesi randevularının açılma tarihi konusunda bilgisi olan var mı? Randevu bulunmadığı söyleniyor.

3 Yanıt
0

Ayy canım, benim de aynı derdim vardı. VFS Global'de Fransız vizesi randevusu bulamayınca bayağı sinirlendim. Ama araştırınca randevuların belirli tarihlerde açıldığını fark ettim. Genellikle yoğunluk olan dönemlerde birkaç gün öncesinde ve hemen sonrasında sıkıntı yaşanıyor gibi gözüküyor. Sık sık siteyi kontrolde kalın veya bir arkadaşınızı arayın. Orada da randevu hakkında enformasyon bulabilirsiniz. Başka bir deyişle, belirli döngüler var; sadece sabırlı olmak gerekiyor. Umarım görüşürüz!

0

Merhaba, VFS Global Fransa vize randevuları gerçekten de çok yoğun oluyor. Randevular genellikle belirli bir düzen olmaksızın açılıyor, bu yüzden sürekli kontrol etmek gerekiyor. Özellikle sabah erken saatlerde ya da gece geç saatlerde şansını deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin!

0

Pardon ama henüz randevu açıldığını görmüyorum. Sizin için ne yapabilirim bilmiyorum.

Scroll to Top