Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Randevusu ve UPS Evrak Gönderimi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için evden başvuruda eskiden randevusuz UPS ile evrak gönderilip vize alınıyordu. Şimdi bu seçenek için de randevu gerekiyor mu? Normal randevu günlerinde bile randevu bulabilmek çok zor. Böylelikle vize ücretine ekstra ödeme yapmasına rağmen neden hala randevu gerekiyor?

3 Yanıt
0

Aynı derde düştüm! Evet, eskisi gibi evden vize için randevu gerekiyor artık. UPS'le belge gönderme randevusuz diye duyduğum bir söylenti var, ama güvenilir kaynak yok malesef. Senin durumun çok can sıkıcı. Randevu bulamayınca, ne olacağı belli değil, değil mi? Her ne kadar evden başvuru için ek ödeme yapılsa bile, neden randevu gerektiği konusunda şikayeti gayet haklısın. Yani, yine randevu almak işin içine karışmış. Umarım sıkıntın çabuk çözülür.

0

Evet, maalesef artık Fransa vizesi için evden başvuru seçeneğinde de randevu almak zorunlu hale geldi. Randevu bulmak gerçekten çok sıkıntılı, biliyorum. Anlam veremiyorum, ek ödeme yapmamıza rağmen neden bu zorunluluk var, haklısın. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin! Bol şans!

0

Randevusuz UPS ile gönderim diye bir şey yoktu sanırım. Randevulu gönderim süreci bu şekilde çalışıyor olması normal.

Scroll to Top