Fransa vizesi için randevu almaya çalışan biriyim. Visasbot sitesinde randevu yakaladım ama premium üyelik gerekiyor, sürekli kontrol etmesi için sürekli botun çalışmasını sağlamak için. Premium üyelik alman gerekli mi dersiniz ?
Selam! Fransa vizesi randevusu almak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, anlıyorum. Visasbot gibi siteler işe yarayabiliyor ama premium üyelik şartı biraz düşündürücü. Eğer sürekli kendin kontrol etmeye vaktin yoksa ve botun sürekli çalışmasını istiyorsan premium üyelik düşünülebilir. Ama bence önce ücretsiz deneme sürümü varsa onu kullanıp, işe yarayıp yaramadığını gör derim. Belki de kendin ara sıra kontrol ederek de randevu yakalayabilirsin, şansını dene!
Selam! Visasbot'ta randevu yakalamak isteyen bir arkadaşımın örneğini biliyorum. Ona premium olmadan işe yaramadığını söylemiştim. Görünüşe göre bazı durumlarda premium üyelik faydalı oluyormuş. Sende de deneyip görmeni tavsiye ederim. Ancak benim tecrübem premium üyelik olmadan da randevu yakalayabilenler olduğunu gösteriyor. Özetle, değerlendirip sen karar vermelisin.
Kesinlikle gerekli değil. Başka siteleri veya randevu yöntemlerini de deneyebilirsiniz.