Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Randevu Tarihi Sınırı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için randevu alırken, 6 aydan sonraki bir tarih seçemiyorum. Formu ancak 6 ay sonrasına kadar doldurabiliyorum. Randevu tarihini daha ileriye çekip 6 aylık süreyi uzatsalar yardımcı olur muydu?

3 Yanıt
0

Merhaba! Fransa vizesi randevusunda 6 aylık kısıtlama gerçekten can sıkıcı. Anlıyorum. Bilmiyorum başka ne yapabilirsin ancak randevu almayı deneyen başka arkadaşlarda bunun aynı sıkıntıyı yaşadıklarını duymuştum. İşte, olası bir çözüm yolu var diye düşünüyorum: Başka bir tarih seçeneğin yoksa, vurgulamak istediğim noktalar: formdaki tarih seçimini ne kadar geç başlatırsanız, o kadar büyük olası belirtilen tarih sorununu aşmanız. Başka alternatif randevu almak için randevu tarihi sayfaları arasında araştırma yapmakta yarar var.

0

Merhaba, evet, randevu tarihini öne çekmek 6 aylık süreyi uzatır ve o tarihten sonraki randevulara da bakabilirsin. Ama bence hiç riske atma, formu hemen doldur ve randevuyu al. Daha sonra seyahat planların değişirse randevu tarihini değiştirebilirsin diye biliyorum. Şimdiden bol şans!

0

Malesef, randevu tarihlerini önceden belirliyorlar. Formu 6 ay sonrası için açmıyorlar demek herhalde.

Scroll to Top