Fransa vizesi için randevu alırken, 6 aydan sonraki bir tarih seçemiyorum. Formu ancak 6 ay sonrasına kadar doldurabiliyorum. Randevu tarihini daha ileriye çekip 6 aylık süreyi uzatsalar yardımcı olur muydu?
Merhaba! Fransa vizesi randevusunda 6 aylık kısıtlama gerçekten can sıkıcı. Anlıyorum. Bilmiyorum başka ne yapabilirsin ancak randevu almayı deneyen başka arkadaşlarda bunun aynı sıkıntıyı yaşadıklarını duymuştum. İşte, olası bir çözüm yolu var diye düşünüyorum: Başka bir tarih seçeneğin yoksa, vurgulamak istediğim noktalar: formdaki tarih seçimini ne kadar geç başlatırsanız, o kadar büyük olası belirtilen tarih sorununu aşmanız. Başka alternatif randevu almak için randevu tarihi sayfaları arasında araştırma yapmakta yarar var.
Merhaba, evet, randevu tarihini öne çekmek 6 aylık süreyi uzatır ve o tarihten sonraki randevulara da bakabilirsin. Ama bence hiç riske atma, formu hemen doldur ve randevuyu al. Daha sonra seyahat planların değişirse randevu tarihini değiştirebilirsin diye biliyorum. Şimdiden bol şans!
Malesef, randevu tarihlerini önceden belirliyorlar. Formu 6 ay sonrası için açmıyorlar demek herhalde.