Fransa vizesi için randevu bulmak zor olmuş. Siteye üye olarak sonunda randevu aldım ama 4 Şubat'taki randevumda eksik ücret nedeniyle iptal edildi. Ertesi gün tekrar gittim fakat belge eksikti. Acaba vizeyi alabilecek miyim?
Merhaba, Fransa vizesi randevusu almak gerçekten de biraz sabır istiyor. Randevunun iptal olması ve belge eksikliği can sıkıcı olmuş, biliyorum. Ama endişelenme, eksiklerini tamamlayıp tekrar başvurursan vize alma şansın hala yüksek. Belgelerini dikkatlice kontrol etmeyi ve başvurunu zamanında yapmayı unutma. Umarım en kısa sürede istediğin sonucu alırsın! ✨
Üzgünüm, senin durumunda sonucu tahmin etmek zor. Herkesin dosyası farklı, randevu alırken ve elçilik ziyaretinde dikkat etmeniz gereken pek çok detay var. Farklı faktörlere bağlı. Dilersen ücreti ve belgeler için ek bilgi paylaşırsan, daha spesifik bir cevap alabilirsin. Sadece benim bildiklerim bu. Başka bir uzman için bir sorunu çözmek daha iyi olabilir. Umarım vizenizi alabilirsiniz. 🙏
Pardon ama randevu iptaline ve belge eksikliğine bağlı vize alamama ihtimaliniz var. Konsolosluğa hemen başvurup eksik belgeyi tamamlamanızı öneririm.