Fransa vizesi için randevu bulmakta zorlanıyorum. Vizesbot sitesinden randevu olup olmadığını kontrol ediyorum, ama hala yok. Diğer ülkelerde mesela Çekya ve Belçika'da randevu bulmak mümkün görünüyor. Fransa vizesi için randevu bulmak için başka nerelere bakmam gerekiyor?
Ah be dostum, Fransa vizesi randevusu bulmak gerçekten de sabır işi! Vizesbot dışında, Fransa Konsolosluğu'nun kendi sitesini de sürekli kontrol etmeni öneririm. Bazen Vizesbot'ta görünmeyen randevular orada olabiliyor. Başka bir seçenek de, yetkili vize başvuru merkezlerinin (VFS Global gibi) sitelerine bakmak olabilir. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!
Hey, vallahi benim de başım beladaydı vize için. Fransa şimdilik çok zor olabilir. Ama Çekya ve Belçika'da randevu bulabilmen harika ya. Bazı büyük elçiliklerin randevu siteleri olmasına rağmen sonuçta vize merkezleri çoğu zaman randevulara daha hızlı erişim sunuyor. Elçiliğin web sitesine bak veya direkt vize merkezine bir göz at derim!
Fransa Konsolosluğu veya Visa Merkezi web sitelerine de bakmanı öneririm. Bazen orada da randevu bulunabilir.